Over Seveso nl

Seveso.nl, onderdeel van de TOP-Consultants, is gevestigd in Breda en is gespecialiseerd in de praktische en beheerste omgang met de milieu- en Seveso regelgeving.

Seveso.nl is een adviesbureau dat werkt aan praktische oplossingen op gebied van externe veiligheid, milieu en ruimtelijke ontwikkeling bij voornamelijk Seveso bedrijven. We helpen bedrijven in de omgang met lastige milieu- en veiligheidsregels, waaronder het verkrijgen van vergunningen en het uitvoeren van veiligheidsonderzoeken. Daarbij ondersteunen we bedrijven bij de identificatie en beheersing van risico’s op zware ongevallen. Tevens onderhouden we nauwe contacten met overheidsdiensten, wat zorgt dat we snel op de hoogte zijn van veranderingen.

Typisch voor Seveso.nl zijn de duurzame relaties met klanten door het leveren van kwalitatief sterk werk. Ons klantenbestand omvat inmiddels circa 25% van alle Seveso-bedrijven in Nederland, variërend van opslag van gevaarlijke stoffen tot grote productiebedrijven.

Team van deskundigen

Seveso.nl  beschikt over een team van ervaren consultants met uiteenlopende specialismen. Daarnaast werken wij op projectbasis samen met andere deskundige bureaus, waarmee wij in staat zijn om vragen adequaat op te pakken en af te handelen, en waarmee ook de continuïteit is gewaarborgd.

Onze adviseurs hebben het juiste inzicht in de problematiek en zijn in staat zich in te leven in de vragen van onze klanten. Daar waar mogelijk denken we mee in alternatieven, aangevuld met een flinke dosis pragmatisme en kostenbewustzijn.

Werken bij Seveso.nl

Bij Seveso.nl waarderen we eigenheid, autonomie en zelfstandig denken waarbij we het aandurven om risico’s te nemen. We hebben elkaar nodig om voor het beste resultaat te kunnen gaan. We waarderen elkaars meerwaarde en vertrouwen in degenen waarmee we samen optrekken. TOP-Consultants gelooft in teams, want met elkaar bereik je meer dan alleen. Meer weten? Bekijk hier onze openstaande Seveso vacatures!

Neem contact met ons op voor meer informatie

Meer informatie over onze uitgevoerde Externe veiligheidsprojecten.